Sponsoren 


ALLflex is opgericht met als uitgangspunt duurzame producten te ontwerpen, produceren, installeren en op maat oplossingen te bieden voor waterbouw, recreatie, infra, industrie, visserij en aquacultuur sectoren. ALLflex heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve, duurzame volledig uit kunststof vervaardigde kwaliteitsproducten. Deze producten zijn behalve duurzaam ook milieu ontlastend. 


Deze drie componenten bepalen jouw VITALITEIT. Bij Praktijk LeefVitaal kun je werken aan deze componenten, afzonderlijk van of in combinatie met elkaar, om de balans in jouw leven te herstellen of te behouden.


Het meeste vlees uit onze winkel komt uit eigen slachterij. Waarbij we de dieren zoveel mogelijk bij vaste leveranciers uit onze eigen regio halen. Wij leveren kwaliteitsvlees, waarvan de herkomst bekend is en dagelijks vers wordt verwerkt. Dit is uniek, omdat wij één van de weinige overgebleven zelf slachtende poeliers in Nederland zijn. Ervaar het en proef zelf het verschil!


Tijdens de Survivalrun wordt er gebruik gemaakt van het terrein. In de zomermaanden is hier zes dagen per week de mogelijkheid om verkoeling te vinden in het heerlijke water. 


Sub Ocean Services zorgt er voor dat er 8 duikers de gehele dag tijdens de run standby zullen staan zodat de deelnemers veilig het water in kunnen. 


Vervaet is een dealer van John Deere. Voor alle agrarische machines, onderdelen en reparaties kunt u hier terecht. 


Of het nu gaat om een huwelijksfeest, jubileum, verjaardag, vergadering, catering of wat voor ander evenement dan ook. Café Partycentrum Koch staat garant voor een onvergetelijke happening.


Autobedrijf Cuelenaere is een echt familiebedrijf. U kunt bij Cuelenaere terecht voor een nieuwe of gebruikte auto, ongeachte welk merk. Hun specialiteit is en blijft natuurlijk Renault. Bij de aanschaf en later voor het onderhoud, garantie, reparatie, schades kunnen zij de klant uitstekend van dienst zijn. 


Bij Sportprijzentotaal kunt u terecht voor bekers, medailles, standaarts, vaantjes, graveerplaatjes. 

In de winter kunt u terecht bij Vuurwerkland voor het mooiste vuurwerk. 


Deltacom verzorgt tijdens onze survivalrun alles op het gebied van beeldschermen, computers, netwerken etc. 


Studio-Stone verzorgt tijdens de Survivalrun de flyers, posters en brochures. 


Dawn Foods sponsort cakjes voor alle deelnemers van de run.


Handelsonderneming Vlamings is leverancier aan boeren en tuinders. Hun productenpakket omvat meststoffen, gewasbescherming, zaaizaden, pootgoed en bedrijfsartikelen. 


Steur verzorgt tijdens de Survivalrun de flyers, posters en brochures.


Albert Hejin denkt aan onze deelnemers en vrijwilligers in de vorm van een hapje en drankje. 


Wij zijn een loon- en grondverzetbedrijf gevestigd in ’s-Heer Abtskerke (in de buurt van Goes), ons werkgebied is Zuid-West Nederland. Op dit moment zijn er zo’n twintig man personeel in dienst bij ons, door de groei van ons bedrijf komen er ieder jaar weer mensen bij.

Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit aannemers, overheidsinstellingen (gemeente, waterschap) en agrariërs. Wij beschikken over een breed machinepark om zo goed mogelijk aan de diverse wensen van onze klanten te kunnen voldoen.


 

 

Survival outdoor shop is onze hoofdleverancier van survivalmaterialen. Ze houden ons ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de survivalsport. 


Sportwinkel Mervo Sport Roosendaal helpt sporters al meer dan twintig jaar met deskundige adviezen voor zowel beginners als professionals. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk gespecialiseerd in een specifieke tak van sport. Ze krijgen regelmatig bijscholing zodat zij continu op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen op het gebied van lichaamsbeweging en sportuitrustingen. Loop onze winkel binnen voor vakkundig advies op maat.


Verbeek boomkwekerijen kweekt een enorm aantal vruchtbomen van topkwaliteit en levert dezen aan boomkwekers en fruittellers in geheel Europa. Zij hebben gigantisch groot assortiment appel- en perenbomen.


Even ontstressen en tot rust komen kunt u op het uiterste puntje van het eiland Tholen op familiecamping Stavenisse. Er zijn onder anderen 2 zwembaden, een gezellige kantine en restaurant.


Verbeek Fruit en Tuinplanten is een fruitteelt bedrijf met huisverkoop en sinds enkelen jaren verkopen ze ook tuinplanten.  


Autoschadeteam Van Gils werkt voor alle verzekeringen-maatschappijen leasebedrijven en regionale dealbedrijven. Hierdoor heeft men ervaring met elke type auto en beschikt men over de technische gegevens van alle deze typen en merken


Van Tilburg verzorgt de containers die we gebruiken bij de hindernissen. Van Tilburg is al 70 jaar actief in de regio Zuid-West Nederland en heeft zich gespecialiseerd in drie hoofdgebieden: afvalverwerking, transport en aannemerij. 


Magnus Park & Tuin Machines BV is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van verkoop, onderhoud en reparatie van park en tuin machines, industriële veegmachines, schrobmachines en gereedschap voor stratenmakers.


Outdoor & Travel Outfitters is de buitensport-, reis- en wintersportspecialist voor West-Brabant en Zeeland. Hier vind u alle voor uw buitensport en uw actieve vakanties en reizen. 


NFL Bouw- en Handelsonderneming B.V. in Nieuw-Vossemeer is sinds 2003 actief in de bouw. Voor uw nieuwbouw, verbouwing, renovatie of projectontwikkeling bent u bij NFL Bouw aan het juiste adres. 


Kraak werd in het najaar van 1999 opgericht door dhr. A.W. Kraak. Ons bureau is gevestigd aan de Stoofweg 3 te Nieuw-Vossemeer en bestaat inmiddels uit een aantal bouwkundige medewerkers. Doordat we onze technische kennis combineren met laagdrempelige dienstverlening is er sprake van een prettige en duidelijke manier van werken met onze klanten. 

 


Zij hebben een ruime keuze brood en banket in een van hun winkels in Oud Gastel en Steenbergen. 

 


Stephan Ardon begon in 1991 met zijn cateringservice. Nu bijna 25 jaar later is Sardonos Promoties een begrip als het gaat om verzorging en organisatie van feesten en evenementen. 

 

 


Wij hebben ons gespecialiseerd in kleinere projecten op het gebied van onderhoud, renovatie, verbouwingen en nieuwbouw van woningen, panden en bedrijfsruimtes.