Hoe word ik lid?


Om er achter te komen of de Survivalsport iets voor jou is kan je bij ons één keer gratis een proefles nemen. Je kunt zelf bepalen op welke dag je komt en je hoeft je hiervoor niet aan te melden. Wel moet je je voor aanvang van de training even melden bij de trainer.

 

Heb je een training geprobeerd en ben je er van overtuigd dat de survivalsport iets voor jou is.. dan is het tijd om je in te schrijven!

 

 

Op de website kan je het inschrijfformulier downloaden. Je kunt deze uitprinten, invullen en meenemen naar de training. De trainers dragen er zorg voor dat jouw formulier in behandeling wordt genomen.  

 

 

Wij raden alle leden aan om lid te worden van de SBN (Survivalrun Bond Nederland) 

 

Als lid van de Survivalrun Bond Nederland ben je verzekerd voor ongevallen die plaats vinden tijdens survivalruntrainingen. Dat geldt alleen voor trainingen bij aangesloten trainingsgroepen zoals survival steenbergen en binnen de reguliere trainingsuren.

Ook ben je verzekerd voor ongevallen tijdens wedstrijden die worden georganiseerd onder auspiciën van de bond. 

Voor deze wedstrijden geldt dat ze zijn gecontroleerd door de Parcourscommissie van de S.B.N.

 

Met het lidmaatschap van de SBN wordt het ook mogelijk om een wedstrijdlicentie aan te vragen. Hiermee kun je meedoen aan een van de officiële wedstrijdcircuits die de SBN aanbiedt.


Contributie


De maandelijkse contributie bedraagt

 

11,00 euro voor een jeugdlid tot 18 jaar

15,00 euro voor ieder lid boven de 18 jaar

(eenmalig 6,00 euro administratieve kosten bij inschrijving)

 

Voor dit bedrag kan je van alle trainingsmomenten gebruik maken.

De contributie zal maandelijks worden afgeschreven middels automatische incasso. Door het inschrijfformulier te ondertekenen ga je ermee akkoord dat S.V. Diomedon (waar Survival Steenbergen onderdeel van is)dit geld automatisch van je rekening haalt.

 

Ook wil het inschrijven zeggen dat je akkoord gaat met onze huisregels en dat je bekend bent met het feit dat de deelname aan trainingen, wedstrijden en alle andere activiteiten van S.V. Diomedon  op eigen risico zijn.

 


Afmelden


Bij het opzeggen van je lidmaatschap moet je rekening houden met een maand opzegtermijn.

Wil je je afmelden stuur dan een mailtje naar survivalsteenbergen@gmail.com. Vermeld in het onderwerp dat het een afmelding van de survival betreft.

 

Wij vinden het erg jammer als je je afmeld als lid. Omdat wij altijd open staan voor vernieuwing zijn wij erg blij met tips en trucs. Het staat vrij je reden van opzeggen met ons delen als dit ons kan helpen om nog beter en leuker te worden!

Je kan contact met ons opnemen middels het contactformulier.