Proefles


- Een proefles is alleen mogelijk op DONDERDAG. Kijk in het rooster voor de juiste tijden (jeugd/volwassenen)

- Voor een proefles hoef je je vooraf NIET aan te melden

- Een proefles is EENMALIG en gratis.

Waar moet je zijn


 

Er zijn twee manieren om het terrein te bereiken. Op de kaart hierboven zie je dat het terrein zich op het uiterste puntje van het sportpark bevind.

 

Je kunt het terrein bereiken via de hoofdingang van het sportpark. Volg de bordjes naar voetbalveld 3, waar het terrein vlak naast ligt.

 

Een andere manier om het terrein te bereiken is via het parkje aan de Seringenlaan. Je volgt het houtsnipper pad tot aan de achteringang van het Survivalterrein.

 

Tijdens een training zijn altijd beide ingangen toegankelijk.

 

Zorg dat je ongeveer 10 minuten voor aanvang van de training aanwezig bent op het survivalterrein

Wat gaan we doen


 

Wanneer je richting het terrein loopt zul je waarschijnlijk al een aantal sportievelingen tegenkomen. 

 

Iedereen zal zich verzamelen in en rond de twee groene keten welke op het survivalterrein staan. Hier zie je ook onze survivalhindernissen.

 

Voor een nieuweling is het soms lastig om de betreffende trainer te vinden zodat je jezelf bij hem of haar aan kan melden. Gelukkig zijn we bij Survival Steenbergen dol op nieuwelingen en is iedereen bereid je vragen te beantwoorden. Mocht de trainer je nieuwe gezicht niet opmerken.. geef dan zelf even een gil om aan te geven dat je er bent.

 

De trainer zal eerst een gezamenlijke warming up geven. Je kunt hier bij aansluiten en de oefeningen op je eigen tempo meedoen. 

Vervolgens krijg je persoonlijke aandacht, alleen of eventueel met meerdere beginners, om zodoende de survival technieken onder de knie te krijgen. 

Wie kan er komen


 

De proefles is voor iedereen toegankelijk... jong, oud, beginnend of ervaren.

Op de donderdag is er de mogelijkheid om een proefles te nemen voor de volwassenen. De jeugd kan een proefles nemen tijdens trainingstijden van de jeugd. Let wel op dat de proeftrainingsmomenten passen bij je leeftijd.

 

Je hoeft je voor de proefles niet! aan te melden middels het contactformulier. Mailtjes met aanmeldingen voor de proefles worden dan ook niet beantwoord.

 

Iedereen heeft de mogelijkheid om één proefles te volgen zodat je kunt ontdekken of de survivalsport iets voor jou is. Wat je moet doen om vervolgens lid te worden kan je zien onder het kopje "lid worden" 

 

Kleding tip: Strakke, lange loop legging, oud t-shirt (of lange mouwen naar gelang de buitentemperatuur)en hardloopschoenen. 

Los zittende trainingsbroeken worden afgeraden.