Onze Trainers


Dennis Machielse

Mijn naam is Dennis Machielse, ik ben 26 jaar oud en kom uit Standdaarbuiten. Survivalrun is er bij mij met de paplepel ingegoten. Mijn vader, broer en zus zijn allen ook actief in deze mooie sport. Vanaf mijn tiende ging ik af en toe meetrainen in Steenbergen, stiekem op de stormbaan van het KCT, of op het PIOG in Woensdrecht. Toen mijn zus de jeugdgroep had opgezet, ben ik daar gaan trainen en later ook training gaan geven. Daarnaast nam ik ook deel aan de JSC en later RUC competitie.  Na een paar jaar wat minder actief te zijn geweest, heeft het virus mij vorig jaar weer gegrepen en ben ik weer gestart met training geven en RUC runs lopen. Mijn belangrijkste speerpunten als trainer zijn: veel variatie, verbetering voor iedereen, maar zeker ook met plezier samen sporten! 

Tot ziens, op een van de trainingen.


Lisette Hoff

Ik ben Lisette Hoff, 23 jaar en studeer voor docente Duits.

Ik ben bij de survival Steenbergen gekomen, doordat er een extra trainer werd gevraagd voor de zaterdagochtendgroep. Jeugd spreekt mij aan, dus meldde ik mij aan. Tot op de dag van vandaag heb ik er nog altijd geen spijt van. De beide groepen zijn erg leuk om training aan te geven en de allerkleinste groep blijft groeien.

 

Ik geef training aan de groepen 6 – 9 jarigen en de 10 – 12/13 jarigen. 

De groep van trainers is met elkaar ook gezellig en daardoor vind ik dat de groep ook plezier uitstraalt.

Mijn trainingsmotto is: Blijf er altijd voor gaan en haal je plezier eruit.

 


Bart Hoff

Ongeveer 10 jaar geleden ben ik begonnen met survivaltraining, ik werd door een vriend meegevraagd. ''Misschien is het wel wat voor jou.'' werd er gezegd. Sindsdien ben ik niet meer weggegaan. Uiteindelijk werd me gevraagd om training te geven. Eigenlijk wilde ik dit niet, maar het is er toch op de een of andere manier van gekomen. Alle groepen heb ik training gegeven, maar nu geef ik eigenlijk alleen op de zaterdag nog training. Wanneer iemand zegt: ''Dit kan ik niet'' dan is mijn antwoord: ''Nee, dit kun je NOG niet''. 


Marit Segers

Mijn naam is Marit Segers en ik ben 18 jaar oud. Ik volg een opleiding aan het Cios met als richting Buitensport. 9 Jaar geleden ben ik hierdoor in aanraking gekomen met de survivalsport. Dit kwam omdat ik vanuit school stage ging lopen bij de Survival Steenbergen. Uiteindelijk ben ik blijven plakken en in de loop van de tijd trainer geworden. Ik geef training aan zowel jeugd als volwassenen.

 

Ik vind het super om leuk trainingen te verzorgen waarbij mensen naast het werken aan conditie en techniek ook veel plezier beleven. Daarnaast vind ik het ook heel erg leuk om te zien dat de Survivalsport steeds populairder wordt onder de kleinste jeugd. Ik wordt er erg enthousiast van om deze kleine jeugd bezig te zien. Voor hen is deze sport het ultieme buitenspelen. 


Perry Aerts

Een paar jaar geleden is tijdens de Survivalrun het idee ontstaan om ook een mini run te organiseren dit is een run voor kinderen van 6 t/m 10 jaar. Hierdoor is er een mini trainingsgroep ontstaan en hiervoor zochten ze nog een trainer. Ik geef nu training op de zaterdagochtend aan beide jeugd groepen.    


Willy beirnaert

Ik ben 15 jaar lid van  de vereniging en heb 10 jaar ervaring als RUC loper. Nooit een topper geweest, maar de meeste wedstrijden wel met bandje over de finish gekomen. Toen dit een paar keer gebeurde in gezelschap van de bezemloper, ben ik gestopt met competitielopen.

 

 Ik loop nu jaarlijks nog wel enkele recreatiever runs, en het liefst met een team of koppelmaatje. Af en toe een wedstrijd zorgt er toch voor dat je wat gerichter traint en hoe veel wedstrijden je ook gelopen hebt, het blijft altijd spannend, want je weet nooit wat er komt.

 

 

 

Momenteel verzorg ik afwisselend met Marit en Bart de trainingen op donderdagavond en in combinatie met Perry de zondagtrainingen. Survivaltraining geven is eigenlijk heel makkelijk, wat je ook vraagt, de groep doet het. Wat voor weer het ook is, warm, heet, koud, regen, wind of sneeuw er komen altijd sporters opdagen en niemand zeurt er over.

 Een leuk aspect van trainer zijn is ook dat  je aspirant leden  enthousiast kan maken en het is altijd leuk wanneer je ziet dat ze de technieken snel oppakken. 


Daan botermans


Ferenc Weisz

Ik ben Ferenc Weisz, 51 jaar en sedert 1999 werkzaam als teamleider bij het Centraal Instituut voor Opleiders in de Sport (CIOS) in Goes. Bij het Korps Mariniers heb ik als sportinstructeur ervaring opgedaan in het fysiek opwerken van mariniers voor buitenlandse missies. Naast mijn werkzaamheden als sportinstructeur heb ik als deelnemer (later als trainer) deelgenomen aan de North European Combat Infantry Competition (NECIC) . Een internationale wedstrijd waarbij de uitrusting i.c.m. de getraindheid en vaardigheid van militairen worden getest. Deelnemende landen waren o.a. Canada, Noorwegen, Denemarken, Duitsland en Nederland. Na mijn uitdiensttreding heeft Willem Hoogeraad mij benadert om de 1ste Akkermans Oranje Survival in de Heen te organiseren. Na de run ontstond er behoefte om gericht te gaan trainen en heeft Willem de survivalvereniging opgericht. Bij de start van de vereniging ben ik trainer geweest maar door mijn werkzaamheden kon ik dit niet meer combineren. Sedert 3 jaar verzorg ik weer op het CIOS een paar praktijklessen voor het profiel Sport coördinator Uniformberoepen (SCUB). In het curricula hebben we de survivaltraining en wedstrijd laten opnemen. Zodoende ben ik weer in contact gekomen met de vereniging.

Marit Segers kwam ik tegen op een buitensportkamp in Frankrijk en van het een komt het ander… Bij terugkomst benaderde ze mij om training te komen geven om wat meer variatie in de training te krijgen. Een keer in de 3 weken verzorg ik op dinsdag van 19:30 – 21:00 uur de training. Het is gaaf om te zien hoe groot de vereniging is geworden en wat er in al die jaren is gerealiseerd, complimenten aan alle vrijwilligers en bestuursleden.